ERISER Ingatlankezelő Kft.

Társaságunk, az ERISER Ingatlankezelő Kft. 2004-ben alakult meg. Vezetője a cég megalapítása előtt, mint vállalkozó dolgozott ezen a területen és szerzett mintegy 18 éves tapasztalatot a társasházak kezelésével kapcsolatban. Jelenleg számos, főleg Budapesten lévő társasház közös képviseletét látjuk el. Cégünk az idők során hozzáértő, és megbízható kollégák segítségével elérte, hogy az ERISER név főváros szerte a minőség és a garancia védjegye legyen.

Tapasztalatunk szerint a jó kezelés alapja a tulajdonosokkal való folyamatos kapcsolattartás, a teljes körű tájékoztatás. A Számvizsgáló Bizottság bevonásával nagy hangsúlyt fektetünk Társasházaink biztonságos költségvetésének kidolgozására, szem előtt tartva a tulajdonosi közösség jövőbeni igényeit az ingatlanfejlesztésekkel kapcsolatban. A rendes üzemeltetéssel kapcsolatos szerződéseket időről-időre felülvizsgáljuk, mert szerintünk elengedhetetlen a mai világban az ár-érték arány optimalizálása. Elvünk, hogy ne csak a napi gazdálkodást biztosítsuk Társasházainknak, hanem a lakóközösséggel egyeztetve olyan értéknövelő munkálatokat is elvégeztessünk, ami szebbé, otthonosabbá teszi az ott élők környezetét.

Évek alatt sikerült kialakítani egy úgynevezett gyorsszolgálati egységet, így a váratlan hibák elhárítását a lehető legrövidebb idon belül, de legkésőbb 24 órán belül megoldjuk partner cégeink segítségével, hétvégén és ünnepnapokon egyaránt. Célunk, hogy a tulajdonosokat anyagilag a legkisebb mértékben terheljük, ezért figyelemmel kísérjük mindazokat a lehetőségeket, amikor a társasházak részbeni felújításával összefüggésben pályázati pénzeket lehet igénybe venni kerületi, valamint fővárosi szinten. Az épületekben szükséges felújítási munkák elvégzésére az értékhatártól függően a vállalkozókat minden esetben pályázat útján választjuk ki.

Sajnos manapság egyre több Társasház kerül nehéz helyzetbe a tulajdonosi közös költség hátralékok miatt. A kintlévőségek behajtására cégünk kidolgozott egy behajtási folyamatot, mely – természetesen a törvények szabta keretek között – a leghatékonyabb eljárásokat foglalja magába.

Társaságunk rendelkezik teljes műszaki, jogi, könyvelési háttérrel is, valamint az építőipar számos területét magába foglaló partner cégekkel dolgozik együtt.